Farveformulering & Farvestyring

Farveformulering, Farvestyring og undervisning

Vi har i mange år arbejdet med farve formulering og farvestyring inden for flexo, dybtryk, bogtryk og offset.
Som konsulenter har vi opnået stor viden inden for kundetilpasset farveformulering og QA opbygning, der gør trykkerne i stand til selv at kunne vurdere om kvaliteten er OK, kunde rapportering, optimering af farver og kvalitetskontrol m.m.

ICC profilering fra tryk til print over til CTP samlet evt. i kun et værktøj, men også individuelt tilpasset.

For hvert et trykkeri er trykmaskinen den vigtigste indtjeningskilde, men også det sted splid oftest opstår.
Med et optimeret workflow vil de fleste se en øget produktivitet og store besparelser på spild.
Det typiske billede for mange trykkerier er, at der er blevet investeret i kontrol-, farveformulering- og dispenseringsudstyr, men det bliver sjældent udnyttet optimalt.

Inden for flexo har vi også både teknisk og praktisk erfaring med farveblandingssystemer fra Ink maker, Dromont, Stork GSE, Rexon og Colormatic.
Mange har problemer med at ramme specielfarver korrekt og det kan ofte skyldes dårlige rutiner, som gør de nødvendige skridt ikke laves korrekt.
Når farver ikke rammes, er der ofte et stor spild af ressourcer og materielle, fordi de så justeres ind efter trykkeres vurdering i stedet for at bruge konkrete målinger. Derfor startes der altid med at kigge på farvedatabasen, som ofte er hjørnestenen.

Når uddannelsen og implementering af de forskellige kontrol processer er færdig, så rammes farven med 95 % sandsynlighed af første prediction.

Derfor supportere vi som konsulent både med indkøring og optimering af jeres nuværende workflow/rutiner, samtidig med at vi kan hjælp med tekniske besvarelser til kunderne.
Vi gennemgår en komplet uddannelse af trykkerne i farveformulering og farvestyring, så de selv er i stand til at kontrollere deres farvestyring og farveformulering.